Spela på att Kanye West blir president

Var det någon som egentligen trodde att Donald Trump skulle kunna bli president när han annonserade sin kandidatur? Han själv trodde så klart på att han skulle kunna vinna. Men jag tror att antalet människor på den här planeten förutom herr Donald Trump själv trodde att han skulle vinna var väldigt få. Till och med dagen innan valdagen var det många som helt räknat ut honom. Jag tror att spelbolagen erbjöd 5 gånger pengarna på att han skulle vinna dagen innan.

Om du vill spela på det amerikanska presidentvalet år 2020 så kan du göra det redan nu om du vill. Jag har kollat in Paddy Power och oddsen som de har ställt ut för att vissa personer ska vinna president-jobbet om fyra år.

Spela på olika celebriteter

Donald Trump står i låga 2.10 gånger pengarna att vinna igen. Det kan knappast vara spelvärt tycker jag. Du har Michael Bloomberg till 23 gånger pengarna. Han har ju politisk erfarenhet och kanske kan vinna. Sedan har du en annan affärsman i Mark Cuban som står i 67 gånger pengarna. Hillary Clinton står i 15 och Jeb Bush i 41 gånger pengarna. Man kan ju hoppas att båda dessa personer har kastat in handduken tills nästa gång det är dags att välja USA-president. Det hoppas åtminstone jag. Kanye West då? Jo han står i 101 gånger pengarna. Det tycker jag är lite lågt. Han bör väl stå i 10 000 gånger pengarna? För kan verkligen den där galningen övertyga så många människor att han faktiskt står som segrare. Man ska aldrig säga aldrig, men jag tycker att det låter så extremt osannolikt och jag tycker att Paddy Power ska bjuda till lite mer där. Du har också Dwayne ”The Rock” Johnson till 101 gånger pengarna. Vad jag vet så har han aldrig uttryckt intresse att bli president ens.